English Српски
ПОЧЕТНА

 

ИЗБОРНА СКУПШТИНА ШАХОВСКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

26. април 2014. године

 

/26. април 2014/
БОЈОВИЋ ПРЕДСЕДНИК
Скупштина Шаховског савеза Централне Србије оджана 26. априла 2014. године у хотелу „Шумарице“ у Крагујевцу за председника овог савеза у поновљеном гласању изабрала је Зорана Бојовића, досадашњег потпредседника. Он је добио поверење 23 делегата Скупштине а за његовог противкандидата мр Сашу Јевтића гласао је 21 делегат. У првом кругу гласања било је нерешено 22:22.

Обрен Ћетковић је поново добио поверење и изабран је за председника Скупштине. Њему је поверење дало 26 делегата а његов против кандидат Зоран Милутиновић је добио 17 гласова. Обрен Ћетковић је био уздржан приликом гласања.

За два места за потпредседника Скупштине било је четворо кандидата. Нови потпредседници су Лидија Вучковић (24 гласа) и Миодраг Радишић (23 гласа). Раде Милосављевић и Драгољуб Станојевић су добили по 15 гласова.

Надзорни одбор биће у саставу: Небојша Гиговић, председник, Александар Величковић и Александар Батањац, чланови.

Управни одбор изгледа овако: Зоран Бојовић, председник, Богдан Поповић, Драган Илић, Петар Милошевић, Лидија Вучковић, Бранислав Шухартовић, Илија Кнежевић, Стеван Радаковић, Игор Лукић, Бобан Николић, Јован Митић и Зоран Милутиновић, чланови.

Представници ШСЦС у Извршном одбору Шаховског савеза Србије биће мр Селимир Манојловић, Обрен Ћетковић и Зоран Бојовић. Скупштина је овластила Управни одбор да именује четвртог представника у ИО ШСС, као и девет представника у Скупштини ШС Србије.

Извештај о раду као и извештај Надзорног одбора су једногласно усвојени.

Скупштина је једногласно донела одлуку за се постхумно додели признање Милутину Караклајићу, председнику Шаховског савеза Централне Србије у период од 1999 до 2010. године.

Рад Скупштине која је имала две паузе од по десет минута трајао је нешто мање од три ипо сата.

 

/21. април 2014/
ИЗБОРНА СКУПШТИНА ШАХОВСКОГ САВЕЗА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ
Изборна скупштина Шаховског савеза Централне Србије одржава се 26. априла 2014. године са почетком у 13.00 часова у Хотелу "Шумарице" у Крагујевцу. Кандидати за председника су Зоран Бојовић, предлог УО ШСЦС и мр Саша Јевтић, предлог Поморавског округа.
Позивно писмо са Скупштину (пдф) >>>
Пословник о раду (пдф) >>>
---------------------------------------------------

Кандидати за председника ШСЦС

Програм (Јевтић) >>>
Биографија (Јевтић) >>>

 


11000 БЕОГРАД, ул. Нушићева 25/II, Тел: +381 11 3222 447, Тел/Факс: +381 11 3222 448, e-mail: cs_sah@verat.net
Copyright © 20
06 Шаховски савез Централне Србије